Mustafakemalpaşaspor Belediye yaz spor okulu basketbol ve futbol branşlarında eğitimlerini başarıyla tamamlayan sporculara sertifikaları düzenlenen törenle verildi. 13 Temmuz – 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında eğitim veren yaz okuluna 7-14 yaş arası toplam 50 öğrenci katıldı. Mustafakemalpaşaspor Belediye Basketbol ve Futbol Şubeleri tarafından öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunmak, yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen ‘2021 Yaz Spor Okulu’ sertifika töreninin ardından son buldu.

‘Velilerde çocuklarda memnun’

Yaz spor okulunda uzman eğitmenlerin gözetiminde eğitimlerini tamamlayan minik sporcular, Adnan Menderes Meydanında düzenlenen törenle katılım sertifikalarını Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın elinden aldı. Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Çocukların boş zamanlarını spor ile değerlendirmeleri bize son derece mutluluk veriyor. Velilerimizde çocuklarımızda çok memnunlar olumlu yönde tepkiler alıyoruz” dedi.

Başkan Mehmet Kanar, “Belediyemizin bu hizmeti geleneksel hale geldi. Anne babalar çocuklarını kurslarımıza gönül rahatlığıyla gönderebilirler. Yaz kursuna katılan miniklerimizi tebrik ve takdir ediyorum. Öğrencilerimizin gelişerek ilçemizi tüm spor dallarında profesyonelce temsil edeceklerine inanıyor hepsini gözlerinden öpüyorum” şeklinde konuştu.Minik öğrenciler ise sporu ve basketbolu çok sevdiklerini ifade ederek yaz okulunun kendiler için çok verimli geçtiğini söylediler.