İYİ Parti sanki yarın seçim olacakmışcasına, sahalarda fırtına gibi esmeye başladı. Bursa İl Teşkilatı’nın koordinasyonluğunda oluşturulan ekiplerle, 3 ayrı koldan Ağustos sıcağında adeta taarruz başlatan İYİ Partililer, Bursa’yı ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak arşınlıyorlar.TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Uluslararası Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan ve Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş, Müberra Çakır ve MDK Başkanvekili Şeyda Şahin liderliğindeki ekiplerin, il ve ilçe divan üyeleri ile yöneticilerinden oluştuğunu belirten Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Bursa’yı siyaseten fethetmeye kararlıyız” dedi.

“Politik Taarruz Timleri” olarak tanımladığı, kurmaylar liderliğindeki ekiplerin tüm ilçe ve köylerde mahalle ziyaretleri, STK buluşmaları, esnaf gezileri, kahvehane sohbetleri ve vatandaşla bire bir temas kurma faaliyetleri yürüttüğünü vurgulayan Başkan Türkoğlu, “Ülkemizi ve milletimizi tükenmişlik sendromundan kurtaracak olan parti, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in liderliğindeki İYİ Parti’dir. Vatandaşımızın Umudu, Cesur Yürek Genel Başkanımız nasıl ki, memleketimizin dört bir yanını adım adım dolaşıyorsa, bizler de sorumluluk alanımız olan Bursa’nın 17 ilçesini, 3 ayrı ekibimizle aynı anda 3 koldan sokak sokak gezerek adeta arşınlıyoruz. Ağustos ayı içinde 44 ayrı programla vatandaşımızın dertleriyle dertleneceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Türkoğlu şunları söyledi:

DENGELERİ DEĞİŞTİRDİK…

“Bir yıl önce ben ve ekibim, büyük bir coşku içinde yapılan kongre yarışı sonunda göreve seçildiğimizde, çarıkları eskiteceğimizin sözünü vermiştik.

O gün açtığımız beyaz sayfa ile birlik beraberliğe verdiğimiz öneme vurgu yapmış, tüm arkadaşlarımızı kucaklayarak Bursa siyasetindeki tek kale maçı bitireceğimizi söylemiştik. Nitekim bugünlerde, tıpkı o kongre yarışındaki gibi tüm dava arkadaşlarımızla alanlardayız.Çok şükür bugün geldiğimiz noktada, Bursa siyasetindeki dengeleri alt üst ederek, iddiamızı büyük ölçüde gerçekleştirdiğimizi memnuniyetle görüyoruz. Bu vesileyle partimize yoğun teveccüh gösteren tüm hemşehrilerimize müteşekkir olduğumuzu, öncelikli olarak ifade etmek isterim.

ÇARIKLARI ESKİTİYORUZ!

Bildiğiniz gibi İYİ Parti, Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde ülkemiz genelinde sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışıyor.Bu bağlamda Genel Başkanımız Meral Akşener, Ağustos ayı boyunca  adeta seferberlik ilan etti ve bütün teşkilatlara sahalarda olma, sokak sokak faaliyette bulunma görevi verdi.Bursa İl Teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden bu yana zaten alanlarda olan bizler de, Ağustos ayı boyunca çok daha yoğun ve çok daha aktif bir faaliyet programını hayata geçirmeye başladık.Bu kapsamda TBMM Grup Başkanımız Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Uluslararası Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Erozan ve Genel İdare Kurulu Üyemiz Hasan Toktaş’ın liderliğinde GİK Üyelerimiz, Divan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden oluşturduğumuz ekiplerimizle, Bursa’da aynı anda 3 ayrı koldan yoğun bir faaliyet programı başlattık.

TAARRUZ TİMLERİ ATAKTA!

Teşbihte hata olmaz, ‘Politik Taarruz Timlerimiz’ ile kelimenin tam anlamıyla fırtına gibi estiğimiz Bursa’yı siyaseten de mutlaka fethetmeyi hedefliyoruz.

Tıpkı ülkemizi adım adım arşınlayan Genel Başkanımız gibi biz de Bursa sokaklarında çarıklarımızı eskitiyoruz. İlçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle dolaşarak, Türkiye’de iktidara yürüdüğüne inandığımız partimizi, Bursa’da da zirveye taşımaya kararlıyız.

Ülkemizin bir an önce siyasi iklim değişimine ve adeta cenderede sıkışan milletimizin her açıdan derin bir nefes almaya ihtiyacı var.

Hak, hukuk, adalet ve özgürlükler başta olmak üzere ekonomik kaygıları da zirve yapan vatandaşımızın alternatif olarak gördüğü İYİ Parti, milletimizin gösterdiği teveccühe layık olabilmek için tüm gücüyle sahalardadır, nihai zafere kadar da sahalarda olmaya devam edecektir.

Allah yar ve yardımcımız olsun; bu kutlu mücadelenin sonunda da inşallah ülkemizin huzur ve refahına giden yolda gazamız mübarek olsun.”

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığının koordinasyonluğunda gerçekleştirilen ‘Ağustos Siyaset Taarruzu’nun ekipleri ve ayrıntılı programı aynen şöyle:

EKİP-1-                                                                

TBMM GRUP BŞK.           

PROF. DR. İSMAİL TATLIOĞLU

ÖZGÜR ŞİMŞEK

İBRAHİM ERDOĞAN

ERDAL AY

YİĞİT KİREMİTÇİ

KADİR ATEŞ

EKİP-2-

GN. BŞK. YRD.

AHMET KAMİL EROZAN

HÜSNİYE PITIRLI

FEHİM ÇAPTIK

YUSUF ÖZGAN

HALUK ÜNAL

SABRİ ATLIOĞLU

ÖZCAN  ALTUNTAŞ

EKİP-3-

GİK ÜYELERİ

HASAN TOKTAŞ

MÜBERRA ÇAKIR

ŞEYDA ŞAHİN

NEVZAT KOCAKURT

SEMRA DOĞAN

A. MEHMET BİLGİN