TFF 1 Lig Ekiplerinden Bursaspor'da transfer harekatı devam ediyor, Bursaspor'dan yapılan açıklamada,19 yaşındaki Genç savunma oyuncusu Uğur Kaan Yıldız ile transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.Uğur Kaan Yıldız'a kulübümüze hoş geldin diyor, Bursaspor formasıyla başarılı bir kariyer geçirmesini diliyoruz.Gectiğimiz sezon Fenerbahçe'de U-19 süper Lig'inde mücadele eden genö futbolcu, Play-off dahil 21 maça çıkıp, 1 gol 3 asist yaptı.

Uğur Kaan Yıldız'da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin en büyük takımlarından Bursaspor ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşmış bulunmaktayım. Bu büyük camianın, büyük taraftarımızın önünde oynamayı heyecanla bekliyorum. Bursaspor için elimden geleni yapacağım.

Bursaspor Ligin 2. Haftasında deplasmanda BB Erzurumspor ile karşılaşacak takımı sabah saatlerinde yaptığı antrenmanı ile bu maçın hazırlıklarına devam etti.Antrenörü Ali Aköz gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.Isınma koşularıyla başlayan antrenman koordinasyon hareketleriyle devam etti. Ardından pas pres oynayan takımımız son bölümde çift kale maç yaptı.Bursaspor'da Sakatlıkları bulunan Ramazan Keskin, İsmail Çokçalış'ın tedavilerine devam edilirken, Cüneyt Köz takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi.