Bursaspor Ligin 13. Haftasında sahasında İstanbulspor'u ağırlayacak karşılaşmanın hakemi belli oldu.20 Kasım Cumartesi günü Bitci Timsah Park'ta oynanacak karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam olacak. Kadir Sağlam'ın yardımcılığını ise Seyfettin Ünal ve Gökmen Baltacı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Feridun Daldaş olacak.


Bursaspor Ligin 13. haftasında sahasında İstanbulspor ile karşılaşacak  sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati gözetimindeki antrenman 1 saat dakika sürdü.Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman minyatür kalelere pas pres oyunuyla devam etti. Bursaspor Takımı son bölümde dar alanda çift kale maç yaptı.

Bursaspor'da Sakatlıkları bulunan futbolcular Mehmet Erdem Uğurlu ve Ramazan Keskin'in tedavilerine devam edildi.Bursaspor Takımı yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.

2021 - 2022 sezonuna ait kombineler bursastore.com'da satışta! 

Ait olduğumuz yere yürürken, bu yolda Büyük Bursaspor Taraftarının da gücünü hissetmek için tüm taraftarlarımızı stadyumumuza davet ediyoruz. "Hep Birlikte Süper Lig'e" mottosuyla devam ettiğimiz sezonda stadyum kapasitelerinin %100 oranında açılması kulübümüz için büyük bir avantajdır.

HAYDİ BURSA TAKIMININ YANINDA OL!

Kombine ve maç başı bilet fiyatları aşağıdaki gibidir;

KOMBİNE FİYATLARIMIZ
1963 Tribünü: 4.200 TL
Batı Alt Tribünü: 2.800 TL
VİP Tribün: 3.500 TL
Maraton Üst Tribün: 300 TL
Maraton Alt Tribün: 500 TL
Güney Kale Arkası (Teksas): 200 TL
Tofaş Tribünü: 200 TL

MAÇ BAŞI BİLET FİYATLARIMIZ
1963 Tribünü: 540 TL
Batı Alt Tribünü: 360 TL
VİP Tribün: 450 TL
Maraton Üst Tribün: 45 TL
Maraton Alt Tribün: 75 TL
Güney Kale Arkası (Teksas): 30 TL
Tofaş Tribünü: 30 TL

Not: Kombineleri bursastore.com/kombine adresinden temin edebilirsiniz.