Türkiye Futbol Federasyonu inisiyatifi ile transfer dönemi 8 Eylül itibarıyla sona eriyor. TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ,Göztepe'den Başarılı orta saha oyuncusu Kubilay Sönmez'in transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.Yeşil Beyazlı ekiten yapılan açıklamada,Kubilay Sönmez'e kulübümüze hoş geldin diyor, Bursaspor formasıyla başarılı bir kariyer geçirmesini diliyoruz.Kubilay Sönmez,Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne gelerek yönetimle masaya oturdu.Bursaspor  27 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Bursaspor 

Ligin 4. haftasında deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak Bursaspor takımı akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarına devam etti.Bursaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 40 dakika sürdü.Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda çift kale maç ile devam etti. Bursaspor Takımı son bölümde taktik çalışma gerçekleştirdi.Bursaspor'un Yeni transferi Kubilay Sönmez de antrenmanda yer aldı.Antrenmana milli takımlarda bulunan futbolcular katılmazken, Cristobal Jorquera ve İsmail Çokçalış takımdan ayrı çalıştı. Bursaspor'da Sakatlığı bulunan Ramazan Keskin'in tedavisine devam edildi.Bursaspor Takımı yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Bursaspor Kulübü, “Başarılar bizim çocuklar” ifadelerini kullandığı mesaja, yeşil-beyazlı taraftarlar da yorumları ile destek verdi.Bursaspor Kulübü, 2023 UEFA U21 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Eleme maçında bugün Bursa Timsah Park'ta İskoçya ile oynanacak olan karşılaşmada Batuhan Kör’e ve A Millî Takım’ın 2022 Dünya Kupası eleme maçında karşı karşıya geleceği Hollanda maçı öncesi de Enes Ünal için mesaj yayımladı.