Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Genel Kurulu bugün Ankara JW Marriott Oteli'nde yapılacan.Genel Kurul’da Bursaspor Kulübü Başkanı Hayrettin Gülgüler ve TFF Delege Kurulu Üyesi Burakhan Kutlucan temsil ediyor.Toplantı öncesinde Bursaspor Başkanı Hayrettin Gülgüler ve TFF Delege Kurulu Üyesi Burakhan Kutlucan, Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar ile bir araya geldi.

Bursaspor Sezon başı hazırlıklarının üçüncü etabını Bolu'da sürdürüyor.  Bursaspor takımı günün tek çalışmasını sabah saatlerinde gerçekleştirdi.Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.Isınma hareketleriyle başlayan antrenman pas pres çalışmaları ile devam etti. Ardından topu koruma oyunu oynayan takımımız son bölümde çift kale maç ve tempolu koşular yaparak antrenmanı tamamladı. 

Bursaspor'da Dün oynadığı Y. Samsunspor maçına ilk 11 başlayan futbolcular yenileme çalışmaları yaptı.Bursaspor'da Sakatlıkları süren İsmail Çokçalış, Hasan Basri Ünal ve İsmail Can Çavuşluk'un tedavilerine devam edildi.Bursaspor Takımı yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Kaynak: www.bursaspor.org