Gazeteci İsmail Küçükkaya’dan ziyaret 

Lions 118 K Yönetim Çevresi Federasyonu’nun 'Cumhuriyet Sözcüsü' ödülünü almak üzere geldiği Bursa’da, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve kulüp yöneticileri ile birlikte Alzheimer Hasta Konuk Evi’ni de ziyaret eden Küçükkaya, yetkililerden tesis hakkında bilgi aldı. Sunulan hizmeti yerinde gözlemleyen Küçükkaya, projenin diğer kurumlara da örnek olması gerektiğini vurgulayarak, emeği geçenleri kutladı. 

Çağımızın hastalığı olan alzheimerın hem hastalar, hem aileleri için oldukça zor olduğunu ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bu tesisin onlara destek olabilmek için yapıldığını ve hasta yakınlarının gündüz hastalarını buraya bırakarak dışardaki işlerini halledebildiklerini kaydetti.

Uluslararası Lions Çoğul Yönetim Çevresi Konfederasyon Başkanı İsmet Özer Balta ise, “Tüm Lions arkadaşlarımız sosyal sorumluluk projelerini gönüllülük ilkesi ile yapan insanlar. Buradaki Alzheimer Hasta Konuk Evi projesini de Nilüfer Belediyesi ve bağışçılarımız ile birlikte gerçekleştirdik ve ülkemize kazandırdık. Verilen değerli hizmetin toplumumuza fayda sağlayacağını görmek çok önemli. Umarım bu tür projelerin sayısı artar” diye konuştu.