Bursaspor'lu Joao Pedro ligin 30. Haftasında deplasmanda karşılaşacağı A. Keçiörengücü maçı hazırlıklarında yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Pedro, "Önemli olan 3 puanla başlamak ve devam ediyor olmaktı. Bunu başardık bundan sonraki maçlarda da bu şekilde devam etmek istiyoruz. Adaptasyon süreci çok güzeldi, takıma adapte olma anlamında bir sorun yaşamadım. Çok büyük bir kulüp burası bundan dolayı eminim bu şekilde devam edeceğiz.

Benim buraya geliş sebebim Bursaspor'a katkı sağlamak. Teknik direktör beni hangi pozisyona uygun görürse o mevkide elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Benim işim bu. Tabii ki olabildiğince çok gol atmak amacım. Her maç bir iki gol atarsam skora yansıyacaktır. Ama önceliğimiz takımın kazanması. Tabii ki bu ligde kalacağız. Bu motivasyona sahibimiz. Hepimiz birbirimize güveniyoruz. Bursaspor taraftarı ayrı bir dünya. İnanılmaz bir güçleri var bizim üzerimizde sahada bizi motive etme anlamında çok etkililer. Kazanma anlamında da bize çok yardımcı oluyorlar. Basketbol çok daha farklı bir atmosfere sahip ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Bursaspor Ligin 30. Haftası'nda deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Bursaspor, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Ersel Altıparmak Sahası'nda yaptığı günün ikinci antrenmanı ile maçın hazırlıklarına devam etti.Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er gözetimindeki antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 7'e 3 pas pres çalışmalarıyla devam etti. Takım son bölümde yarı sahada çift kale maç yaptı.Bursaspor Takımı yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenman ile maçı hazırlıklarını sürdürecek.