Bursa Mustafakemalpaşa ilçe tarihinin en büyük ve en değerli yatırımlarından biri olan altyapı çalışmaları köklü bir değişim içerisine girmişti. ‘’50 yıllık esareti ortadan kaldırmak benim sorumluluğum, ne pahasına olursa olsun, ben sözümün arkasındayım’’ diyen Mehmet Kanar dev bir projeyle ilçenin tüm alt yapı sorununu ortadan kaldırmaya devam ediyor. Hamidiye mahallesinden başlayan alt yapı çalışmaları, Tahıl meydanı ve Demirciler Caddesi olarak rotasını oluşturarak çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

GENÇ İKİ BAŞKAN’IN TÜM HEDEFİ MUSTAFAKEMALPAŞA 


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş geçtiğimiz günlerde Mustafakemalpaşa’ya bir dizi ziyarette bulunmuştu. Ziyaret sırasında Hamidiye Mahallesi altyapı çalışmaları yerinde inceleyip, Başkan Mehmet Kanar ile 138 Milyon TL maliyetinde dev yatırım hakkında istişarelerde bulunmuşlardı. Dev projeye ortak olan iki başkan Mustafakemalpaşa’nın kaderini değiştiren kararlar almaya devam ediyor. 

MUSTAFAKEMALPAŞA'NIN GELECEĞİ İÇİN TÜM YOLLAR KAZILIYOR


Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ''Göreve geldiğim ilk günden bu güne tek gayem ve hedefim daha sağlıklı sular, gelişmiş bir alt yapı. Alinur Başkanım ile tüm detayları konuşuyoruz. Projemiz hız kesmeden devam ediyor. Halkımdan her zaman dilediğim gibi yine sabır diliyorum. Sabrınız boşa çıkmayacak hemşehrilerim... Bana güvenin... Tüm çalışanlarımız tüm hızıyla sağlam adımlarla ilerliyorlar. Az kaldı sabredelim.'' açıklamasında bulundu.