Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, Balıkesirspor maçı galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Bizati, "Bu maç bize hiçbir şeyin bedava olmadığını gösterdi. Daha iyi oynanamamız gerektiğini gösterdi. Eksiklerimizin farkındayız. Üzerine gitmek zorundayız. Kendimize yakışan oyunu geliştirmek zorundayız. Güven ve puan açısından bu maç bizim için önemliydi. Daha iyi oynamak istiyoruz.Bu takım hedefe gidecek, bu takım hedefe gitmek için elinden gelen her şeyi yapacak. Benim için önemli olan bu. Gümbür gümbür sonuca giden bir takım olmak istiyorum.

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati,  Her oyuncumuzun performansını arttırmaya çalışıyoruz. Tim'in de performansını arttırmaya çalışıyoruz. Bireysel performanslarda sadece oyuncuya değil etrafıyla yaptığı kombinasyonlara da odaklanmak gerekir. Bu bir takım oyunu, takım oyununda diğer oyuncularımız da aynı performansı verdiğinde Tim değil de başkası oynar ya da X değil de Y oynar. Ben kombinasyonları iyi oynayan oyunculardayım.  " ifadelerini kullandı.

27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 18.00’da Bitci Timsah Park’ta oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Ceyhan Spor maçı biletleri bugün saat 10.00 itibariyle satışa çıktı.Karşılaşma için stadyuma gelecek taraftarlarımız elektronik biletin yanı sıra stdayum gişelerinden TC Kimlik No ve HES kodunu belirterek kağıt bilet temin edebilirler. Müsabakada her hafta uygulamakta olduğu engelli bileti bu karşılaşmada uygulanmayacaktır.

Güvenlik gerekçesiyle Batı Alt Tribününde sadece 103 Nolu Blok biletleri satışa çıkarılacaktır. 

Bilet fiyatları şu şekildedir;
Vip 1.Balkon: 75,00 TL
Batı Alt Tribün: 50,00TL
Doğu Alt Tribün: 25,00 TL
Doğu Üst Tribün: 15,00 TL
Güney Kale Arkası (TEKSAS): 10,00 TL
TOFAŞ Tribünü: 10,00 TL

BİLGİLER;
-  Bilet satışları passo.com.tr web sitesi, PASSO Mobil Uygulama üzerinden ve stadyum bilet gişesinden kağıt bilet olarak yapılacaktır. 

-  TFF’nin Covid-19 tedbirleri kapsamında almış olduğu karar gereği müsabakaya misafir seyirci alınmayacaktır.

-  Müsabakaya HES’in onay verdiği taraftarlarımız bilet alabilir.

-  Bilet satın alan taraftarlar, sağlık durumları HES kodu üzerinden otomatik olarak sorgulanacaktır. Sağlık durumunda değişme olan ve bilet satın alma kriterlerine uymayan (Covid-19’a yakalanan veya temaslı olan) taraftarlarımızın biletleri bloke edilecektir. Bileti bloke edilen taraftarlar, biletlerini (bilet satın alma kriterlerine uygun) bir kişiye transfer edebilecektir. Bu durum taraftarlarımıza SMS ve e-mail olarak bildirilecektir.

-  Passolig kart başvurusu ve kart vizeleme işlemleri passo.com.tr web sitesi, Passo Mobil Uygulaması, N’kolay satış noktalarından yapılacaktır. Stadyum gişelerinden maç günü kart başvuru işlemi yapılmamaktadır.

-  12 yaş ve üzeri çocuklara Passolig ve maç bileti alınması zorunludur.

-  Passo Mobil Uygulama ile müsabaka girişi yapılabilir.

-  Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Covid-19 Tedbirlerine ilişkin alınan Stadyum Giriş Şartları aşağıdaki şekildedir:

1. T.C. Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen aşı takvimini* tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren; Covid-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma seyirci olarak girebilecektir.

2. 12 yaşını tamamlamış ve henüz T.C. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyuma girebilecektir. Ancak söz konusu yaş grubuna T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından aşı tanımlaması yapılması halinde, söz konusu kişiler 60 gün süre içerisinde aşı takvimini tamamlamamaları halinde, bu kişilere stadyumlara giriş izni verilmeyecektir. 

3. T.C. Sağlık Bakanlığı güncel uygulaması kapsamında, Covid-19 PCR testi yaptırılamayan 12 yaş altındaki çocuklar stadyumlara giremeyecektir. 

4. UEFA’nın güncel uygulamaları göz önünde bulundurularak ve kamu sağlığının korunması amacıyla misafir takım seyirci uygulaması 2021-2022 sezonu boyunca yapılmayacaktır. Misafir tribünlerine sadece ev sahibi takım seyircisi alınabilir.  

5. Stadyumlarda yer alan Protokol ve Basın Tribünlerine girişler, seyirci giriş koşullarına tabi olacaktır.

6. Süper Lig, TFF 1. Lig ve ZTK müsabakalarında seyircilerin stadyuma girişleri, HES entegrasyonu ile E-Bilet sistemi üzerinden alınan biletler ile yapılır. Bilet alacak kişilerin, HES kodu bilgilerine E-Bilet sistemi uygulayıcısının ulaşmasına onam vermesi gerekmektedir. Kişilere yönelik HES uygulama sorgulamaları Localara girecek kişiler ve seyirciler için E-Bilet sistemi üzerinden yapılacak; Protokol Tribününe girecek kişiler için ise E-Bilet sistemi veya HES uygulaması üzerinden yapılacaktır.

7. TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de seyircilerin stadyumlara girişleri, ev sahibi kulübün sorumluluğunda HES kodu kontrolü ile yapılacaktır.

*Aşı takvimini tamamlamış olmak:

1. T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan iki doz aşı olmak,

2. Covid-19 hastalığını geçirmiş olup, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan bir doz aşı olmak.

Bursaspor Ligin onuncu haftasında Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda Balıkesirspor'a konuk oldu Bursaspor, mücadeleden 0-2 galip ayrıldı.

Maçın ilk dakikalarında baskın oynayan takımımız, gole Namık Alaskarov ile 29. dakikada kavuştu. İkinci yarının sonlarına doğru oyuna giren Batuhan Kör'ün kaçırdığı bir gol pozisyonu sonrası yakaladığı ikinci pozisyonu gole çevirmesiyle takımımız karşılaşmayı 0-2'lık skorla galip bitirdi. 

Hakemler: Burak Pakkan, Ferdi Karadoruk, Mert Bulut, Onur Bingöl

Stadyum: Balıkesir Atatürk Stadyumu

Balıkesirspor: Atilla Özmen, Roman Bezjak, Abraham Nnamdi Nwankwo, Bosse Adam Cedric Kore, İbrahim Halil Çolak (Erdem Gökçe 62') , Batuhan İşçiler, Oğuz Han Aynaoğlu, Abdulkadir Özgen (Foxi Kethevoama83'), Sedat Dursun, Cumali Bişi, Muhammed Ali Doğan (Anıl Taşdemir 62')

Yedekler: Andrija Vukovic, Erdem Gökçe, Andaç Güleryüz, Cemal Kızılateş, Alperen Erdinç, Foxi Kethevoama, Mahatma Osumanu Otoo, Hüseyin Karabey, Anıl Taşdemir, Doğa İşeri

Teknik Direktör: İsmet Kamak

Bursaspor: Erhan Erentürk, Onur Atasayar, Namık Alaskarov (Eren Güler 88'), Tim Matavz (Batuhan Kör 63'), Kerem Şen, Mert Yılmaz, Luka Capan, Nicolas Mauricio Zalazar, Burak Altıparmak (Hasan Ayaroğlu 88'), Massimo Bruno, İsmail Yüksek (Emirhan Aydoğan 82')

Yedekler: Deniz Aydın, Canberk Yurdakul, Emirhan Aydoğan, Batuhan Kör, Eren Güler, Hasan Ayaroğlu, Aykut Akgün, Vefa Temel, Taha Altıkardeş, Furkan Emre Ünver

Teknik Direktör: Özcan Bizati

Goller: Namık Alaskarov 29', Batuhan Kör 81'(Bursaspor)

Sarı Kart: Cumali Bişi 39', Oğuz Han Aynaoğlu 67' (Balıkesirspor)

Kırmızı Kart: Cumali Bişi 90+4'