Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi’nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'da taziye mesajı yayınladı,İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşimin kıymetli validesi Servet Soylu hanımefendiye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Süleyman Bey’e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sosyal medya hesabından bir taziye yayınladı,İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun muhterem Annesi Servet Soylu Hanımefendi’nin vefatından duyduğum üzüntüyü ifade ediyor, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

İYİ Parti Genel Başkanı Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu Hanım’a Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. mesajını paylaştı.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal bir taziye mesajı yayınladı,İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun muhterem annelerine Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bir taziye mesajı yayınladı,İçişleri Bakanı sayın Süleyman Soylu'nun muhterem annesi Servet Soylu'nun vefatını üzüntüyle öğrendim.Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Bakana, ailesine başsağlığı ve sabır dilerim.