İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptğı paylaşımda, Bakan Süleyman Soylu Şehit Jandarma asker Burak Tortumlu'nun Cenaze Törenine Katıldı, "Bir hilâl uğruna", ay yıldızlı bayrağımızın hür ve özgür şekilde dalgalanması yolunda feda-i can eden yiğitler. Bizim evlatlarımız. Şehidimiz, Kahraman Jandarmamız Burak Tortumlu'yu Erzurum'da Hakk'a uğurluyoruz.Rabbim, Şehidimizin makamını âlî eylesin. Başımız sağ olsun notunu paylaştı.

Bakan Soylu; ''Türkiye'de Teröristler sayısı 180 sayısının altına düştü''. Burada büyük mücadele veriliyor'' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Terör Örgütüne bu yıl katılan kişi sayısı 46 olduğunu açıkladı.PKK'yı DEAŞFETÖ'yü önemli ölçüde kontrol altına aldık açıklamasını yaptı.

Bakan Soylu: HAK-İŞ, sadece bir sendika değildir, HAK-İŞ, her şeye rağmen, Türkiye'yi dönüştürmek istemeyenlere rağmen; Türkiye'nin değişiminin, dönüşümünün en önemli yapı taşıdır ve bu değişimin merkezidir.Bakan Soylu Batı, Terör örgütünü destekler mi ? Sözde desteklemez ama Amerika dahil, Fransa dahil PKK,PYD terör örgütüne binlerce tırlık malzemelerle, kurdukları karargahlarla, yeni verdikleri silahlarla son 10 günde dört AT-4 ele geçirdik. Helikopter düşürür, karşıdaki her türlü ihmayı sağlıyabilir dedi.