CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Sen şahlanışlarına devam ederken, millet kara kara elektrik faturasını düşünüyor"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Türkiye yeni bir şahlanış içinde" sözlerine yanıt verdi.


CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:"Erdoğan "Türkiye yeni bir şahlanış içinde" demişsin. Sen şahlanışlarına devam ederken, millet kara kara elektrik faturasını düşünüyor. Hepimiz yaşayarak görüyoruz ki, bu faturalar adeta bir soygundur! Sarayında 1.150 odan var, ışıklarını söndürmeyi unutma Erdoğan; millet senin şatafatına yetişemiyor. Allah akıl fikir versin Saray’a, yokuş aşağı şahlandırdın memleketi!"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikayı gezerek incelemelerde bulundu, sanayici iş insanları ile bir araya geldi.CHP lideri Kılıçdaroğlu Çorum OSB ziyaretleri sonrasında; Muhtarlar, Kanaat Önderleri ve STK Temsilcileri Buluşması’nın açılışında konuştu.