Gelecek Partisi’nin kuruluşunun 1. yıl dönümünde yazılı bir mesaj yayınlayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Türkiye siyasetine yön veren bir noktadayız. Teşkilatlarımızla ülkemizin her yerinde çalışmalarımıza devam ediyor ve vatandaşımızla çözüm üretmek için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda, yarın yapılacak bir seçime hazırız” dedi.
 Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partisinin birinci kuruluş yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Özdağ, mesajında ayrıştıran değil birleştiren bir politika ile yola çıktıklarını ve Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışır bir geleceği inşa etme hedeflerine vurgu yaptı.


“TOPLUMUN HER KESİMİNDEN YOL ARKADAŞLARIMIZLA, TEŞKİLATLANMA NOKTASINDA ÇOK YOL KAT ETTİK”


 Yayınladığı mesajda parti politikalarının birleştiriciliğine dikkat çeken Özdağ; “Sayın Genel Başkanı'mız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile birlikte çıktığımız bu yolda temel politikalarımızdan birisi de ayrıştıran değil birleştiren bir siyaset hedefiydi. Bir sene gibi kısa bir süre içinde toplumun her kesiminden yol arkadaşlarımızla, en küçük bir ayrımcılığa dahi izin vermeden, teşkilatlanma noktasında çok yol kat ettik. Mevcut siyasi partilerden farklı olarak bizler, geçmişe takılıp kalmayı değil geleceği inşa etmeyi hedefliyoruz. Politikamız daha müreffeh bir ülke ve toplumdur. Partimiz yeniliklere açık ve sürdürülebilir bir politika hedefiyle toplumun her kesiminin sorununa çözüm ararken, her türlü koşulda vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini koruyarak, sahip çıkmaktadır. İçi geçmiş siyasi söylemlerden uzak durarak, çalışmalarımızı fiili olarak ülkemiz için yürütüyoruz” dedi


“HİÇBİR YILDIRMA POLİTİKASINA İZİN VERMEDEN SAĞLAM ADIMLAR ATTIK”


 Gelecek Partisi’ne uygulanan engellemelere karşı sağlam adımlar attıklarına değinen ve yarın gerçekleşebilecek bir seçime hazır olduklarını dile getiren Özdağ, “Kurulduğumuz günden bu yana çeşitli baskılar ve karartmalara maruz kaldığımız bir gerçek. Özellikle ana akım medyada partimize yönelik gelişmelerin yer bulmaması, etkinlik ve çalışmalarımızın engellenmeye çalışılması, karşımıza çıkarılan çeşitli zorluklar… Tarafımıza uygulanan hiçbir yıldırma politikasına izin vermeden sağlam adımlar attık. Sandıktan korkanların aksine, milletimizin bize olan güvenine inandık ve ülkemizin her noktasında kongreler gerçekleştirerek, Ankara’da büyük kongremizi yaptık. Bugün Türkiye siyasetine yön veren bir noktadayız. Teşkilatlarımızla ülkemizin her yerinde çalışmalarımıza devam ediyor ve vatandaşımızla çözüm üretmek için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda, yarın yapılacak bir seçime hazırız. Usulsüz metotlarla yönetilmeye çalışan ülkemizi, geleneklerinden kopmayan özgürlükçü bir yaklaşımla yüceltmek en temel hedefimiz. Düşüncelerimiz, anlayışımız, benimseyici yapımız, eşitlik, adalet demokrasi inancımızla ‘Geleceğin Türkiye’sini inşa edeceğiz. Partimizin 1. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bugünlere gelmemizde emeği geçen tüm partililerimize teşekkürü bir borç biliyorum” ifadelerini kullandı.