Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Kütahya'da Anavatan Partisi Kütahya İl Kongresi için Kütahya’da bulunan Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, beraberindeki heyet ile birlikte Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.Genel Başkan İbrahim Çelebi, beraberinde Anavatan Partisi  Genel Sekreteri Ahmet Kabakçı, İstanbul İl Başkanı Mustafa Onur Aydın, Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, Adıyaman İl Başkanı Yavuz Karaman, Kütahya İl Başkanı Halil Bilgiç ve parti genel merkez yöneticileri ile birlikte, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.


Anavatan Partisi Genel Başkan Çelebi’nin nezaket ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Işık, Kütahya’nın tarihi ve kültür yapısı ile birlikte Kütahya Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkan Işık, yapılacak kongrenin hayırlı olmasını diledi.Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ise nazik karşılama ve ev sahipliğinden dolayı Başkan Işık’a teşekkür etti.

Başkan  Çelebi Kütahya'da  Çarşı Pazar gezerek Esnaf ve Vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Çelebi Kütahya ziyareti sırasında Bir Vatandaşın Anavatan Partisi kapanmadı mı sorusuna ,Genel Başkan İbrahim Çelebi Şahıslar fani kurumlar kalıcıdır, Biz Kurucu Genel Başkanımız Merhum Turgut Özal'ın Evladı sayılırız , Mesut Yılmaz'ın kardeşiyiz, Bu vatana Kim hizmet ettiyse Allah ondan razı olsun diyen Genel başkan Çelebi,Geçmiş'te doğru icaratlarda yaptık ,yanlışlarda yaptık vatandaş bizi cezalandırdı ve bir dönem bizi nadasa bıraktı.Aklınızı başına alın mesajını aldık ve yeniden hatalarımızdan ders alarak yola devam ediyoruz.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi'ye Kütahya'da yoğun ilgi ve sevgi gösterildi.Başkan Çelebi Türkiye'yi İl il gezerek sorunları yerinde dinliyor, Kütahya'da  Esnaf  ziyareti sırasında Türkiye'nin huzura barışa bir birimizi anlamaya dinlemeye ihtiyacımız var ,Milletimizin mayası çok sağlam Ben kendimi mükelef kıldım Allah'la kul arasındaki komisyonculara, Çakma sahte Cumhuriyetçi ve Atatürkçü'lere normalinde Atatürk'ü sevmiyor, Atatürk bizim Kurucu liderimiz Ebedi ve ezeli liderimizdir. Bu Ülkede dinimizi çıkarcı istismar edenler var Yeniden bir olmaya ihtiyacımız var Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Mevzu Vatansa gerisi tefarattur dedi.