Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle, Şehit Aileleri ve Gaziler ile video konferans toplantısında bir araya geldi. Şehit Aileleri ile Gazilerin talep ve düşüncelerini dinleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, mevcut koşulların iyileştirilmesine ve ihtiyaçların karşılanmasına yönelik çözüm önerilerini paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümünü videolu mesajla andı.Genel Başkan Kılıçdaroğlu, kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “18 Mart Çanakkale Zaferi’mizin 106. yıl dönümünde, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı Çanakkale Zaferi videosunda da şu sözler yer aldı:


“Bir sabah bir haber gelir. Anadan, gül cemalli yardan, kundaktaki bebeden, candan geçilir. Ayakta yırtık pabuç, bir kuru ekmek, bir tas hoşafla dağlar tepeler geçilir. Kulağında top sesleri, üzerinde savaşın kara sesi, yanında kardeşinin kanı akarken korkunun sınırları geçilir. Bir avuç asker, bir kırık süngüyle düşman hattı geçilir mi? Geçilir. Topsuz, mermisiz, yemeksiz, susuz yalnızca yüreğinle kazanırsan destan olur tarihe geçilir. Arada yıllar, yollar, nesiller de geçilir. Çanakkale unutulup geçilmez.”