Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce,Bursa'da Kapalı Çarşı ziyaretinde bulundu. İnce Cuma namazını Bursa Ulucami'de kıldıktan sonra basın mesnsuplerının sorularını yanıtladı.Bir ay önce Bursa ziyaretimde dolar 9,43 lira,çeyrek altının da 900 lira olduğunu söyledi. Bugün ise Dolarının 12 liranın üstünde olduğunu çeyrek altının 1100 lira olduğunu belirtti.İnce Türkiyenin çok kötü yönetildiğini 19 yılın sonunda geldiğimiz nokta bu Türkiyenin ekonomisini betona gömdüler. Türkiye'de üretim ekonomisi düzenini kuramadılar. Bunları eleştirince linç ediyorlar mandacı diyorlar.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Buğdayın anavatanı Türkiye'de buğday bulamıyorsak bunu konuşuyorsak bu bile yeter. Büyük bir palavara gündeme geliyor; Dış güçler. Bu Dış güçler yeni mi çıktı? Alpaslanın, Fatih Sultan Mehmet'in   Atatürk döneminde dış güçler yok muydu? yada bu dış güçler Erdoğan gidince mi gidecekler? Bin yıl öncede dış güçler vardı, bin yıl sonra da olacaklar. Kendi beceriksizliklerini ne yazık ki dış güçlere bağlayan bir yapı söz konusu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Cumhurbaşkanının  konuşma yapınca Doların düşmesi lazım, tam tersine artıyor.Şimdi yeni bir palavra başlamış; Yüksek kur iyimiş. Madem yüksek kur iyidi dolar 6.80' deyken niye 128 milyar Dolar harcayıp  da doları 6.80'de tutmaya çalıştınız ? Türkiye'de ''150 bin tane makam aracı var, bunların 50 bin tanesini sati, bir ay içinde sat sana  al para'' dedi