Adanademirspor Twitter hesabından yapılan açıklamada,Giresunspor maçının ardından görevinden istifa eden teknik direktör Ümit Özat'ın istifası başkanımız ve yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.Kendisine, takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol yaşamında başarılar dileriz.Takımımızın Sportif Direktörlük görevine Altyapı Sorumlumuz Gökhan Göktürk tam yetki ile getirilmiştir.Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

Baskanvekilimiz Metin Korkmaz'ın takımımızla ilgili görevi sona ermiştir.Kendisi bundan sonra yönetim kurulu üyesi olarak devam edecektir.Camiamıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Oyuncularımızdan Erkan Zengin ve Volkan Şen ile yapılan görüşmelerin ardından kulüp bulmaları için izin verilmiştir.Kendilerine, takımımıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol yaşamlarında başarılar dileriz.

Takımımızın Altyapı Sorumluluğuna İtalya Milano Üniversitesi'nden mezun olan ve Fenerbahçe, Galatasaray,  Başakşehir’de staj yapmış olan Ömer Anaydın getirilmiştir.6 Aydır Altyapımızda İdari Menajer olarak çalışan Ömer Anaydın'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Geçen sezon takımımızda Teknik Sorumluluk  görevini yapmış ve  camiamızı yakından tanıyan Cüneyt Dumlupınar  Trabzon'a giderek takımımızın başında antrenmana çıkacaktır.Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.