Bursaspor resmi siteden yapılan açıklamada, Giresunspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Sorumlusu Fazlı Tan “Bugün 2-1 mağlup olduk, ancak oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Lider takıma karşı iyi bir oyun ortaya koyduk. Bu oyunun karşılığı mağlubiyet olmamalıydı. Oyuncularımız başlangıçta heyecanlı olduklarından 2 gol yedik. Daha sonra heyecanı atınca iyi oyun ortaya koydular ve oyun bizim kontrolümüze geçti. Rakibi kendi sahasına hapseden bir oyun oynandı. 20 yaş altı oyuncular vardı sahada. Bugün lider takım deplasmanındaydık ve eksiklerimize karşı kaybedecek bir oyun oynamadık ama hak edilen galibiyeti de alamadık. Oyuncularımızın enerjisinden, ortaya koydukları performanstan memnunuz. Önümüzde Tuzlaspor maçı var inşallah futbolcularımızın sağlığı düzelir ve iyi sonuçlar alırız.” ifadelerini kullandı.

TFF 1. Lig'de Altyapıdan 9 oyuncu takviyesiyle 12 eksik futbolcuyla Ligin 20. haftasında Giresunspor’a konuk olan Bursaspor mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. 

Giresunspor’un gollerini Ibrahima Balde kaydederken, Bursasporun golünü penaltıdan Emirhan Aydoğan attı.

Hakemler: Mert Güzenge, Ömer Tevfik Özkoç, Ali Tuna, Oğuzhan Uğurlu

Stadyum: Giresun Çotanak Spor Kompleksi

Giresunspor: Onurcan Piri, Hüsamettin Tut, Mehmet Taş, Eren Tozlu (Abdou Razack Traore 89’), Ibrahima Balde (Anthony Chigaemezu Uzodimma 70’), Sadi Karaduman, Erol Can Akdağ, Sergen Piçinciol, Sergio Antonio Da Luz Junior, Hayrullah Bilazer, Caner Hüseyin Bağ (Kerem Kalafat 83’)

Yedekler: Tolgahan Acar, Arda Kılıç, Abdou Razack Traore, Marko Milinkovic, Yasin Ozan, Kerem Kalafat, İshak Doğan, Muhammed Himmet Ertürk, Anthony Chigaemezu Uzodimma, Fatih Yılmaz

Teknik Direktör: Hakan Keleş

Bursaspor: Ataberk Dadakdeniz, Emirhan Aydoğan, Ozan İsmail Koç, Özer Hurmacı (Kadir Yiğit 83’), Çağatay Yılmaz, İsmail Can Çavuşluk (Kerem Kök 6’, Abdullah Tazgel 57’), Aykut Akgün (Şamilcan Bahçeli 83’), Taha Altıkardeş, Burak Altıparmak, Batuhan Kör, Eren Güler (Hasan Basri Ünal 46’)

Yedekler: Canberk Yurdakul, Hasan Basri Ünal, Kerem Kök, Zeynullah Türkay, Mustafa Yılmaz, Abdullah Tazgel, Şamilcan Bahçeli, Eren Tunalı, Enes Gökhan, Kadir Yiğit

Teknik Direktör: Mustafa Er

Goller:  Ibrahima Balde 13', 14’ (Giresunspor) – Emirhan Aydoğan 38’ (P) (Bursaspor)

Sarı Kartlar: Hayrullah Bilazer, Sergio Antonio Da Luz Junior (Giresunspor) - Kerem Kök, Özer Hurmacı (Bursaspor)