Bursaspor Kulübünden yapılan açıklamada, Profesyonel futbolcularımız Berat Altındiş ve Ozan İsmail Koç’un Turgutluspor’a, Ertuğrul Kurtuluş’un ise Isparta 32 Spor’a geçici transferleri konusunda 2021-2022 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır.Kiralık olarak gönderilen genç futbolcularımızın gelişimleri kulübümüz tarafından yakından takip edilecektir.Her üç futbolcumuza da yeni kulüplerinde başarılar dileriz açıklaması yapıldı.

Arjantinli stoper Nicholas Zalazar ile 2+1 yıllığına anlaştığı belirtildi. Arjantin Süper Ligi'nde Club Atletico Platense'de forma giyen 24 yaşındaki Tangocu'nun resmen Timsah olduğunu futbolcunun menajeri sosyal medyadan açıkladı.

Bursaspor Ligin 4. haftasında deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak Bursaspor takımı günün ilk çalışmasını gerçekleştirdi.Bursaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat sürdü.Isınma hareketleriyle başlayan antrenman salonda kuvvet çalışmalarıyla tamamlandı.Antrenmana milli takımlarda bulunan futbolcuları katılmazken, sakatlığı bulunan Ramazan Keskin'in tedavisine devam edildi.Bursaspor Takımı akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.