CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla Akdeniz Üniversitesi'nde tedavisi süren ve nceki günlerde yoğun bakımdan normal servise alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ile de makamında görüşen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Değerli basın mensupları, sevinçliyim. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret ettim, sağlığı gayet iyi, inşallah kısa süre içerisinde taburcu olacak, görevinin başına dönecek. 
Öncelikle hastanede görev yapan, hizmet veren bütün sağlık çalışanlarına yürekten teşekkür borçluyuz. Günün 24 saati çalışıyorlar, emek harcıyorlar. Başkan için özel olarak da her türlü ilgiyi gösteriyorlar. Başkanın morali gayet iyi, yerinde, gülümsedik, sohbet ettik, espri yaptık. Umarım kısa süre içerisinde görevinin başına döner. 
Hepinize yürekten teşekkür ederim. Özellikle de Belediye Başkanımızın sağlığı için emek harcayan bütün sağlık çalışanlarına tekrar yürekten teşekkür ediyorum.
Soru- Neler söyledi efendim, neler konuştunuz, biraz açar mısınız?
Kemal KILIÇDAROĞLU- Espri yaptık, yürüyüşe çıkacağımızı söyledik, 7 Mehmet’ten yemek ısmarladığı zaman ne kadar memnun olduğumu ifade ettim. Gayet güzel bir sohbetimiz oldu.
Çok teşekkür ederim, çok sağ olun, çok teşekkürler.