Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Görüşmede CHP lideri Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Oğuz Kaan Salıcı ve Muharrem Erkek ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke eşlik etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "İki üniversite bitirip evlere temizliğe giden gençlerimiz var. Cumhuriyet tarihinde hiç karşılaşmadığımız tablolar bunlar."

 Kemal Kılıçdaroğlu: “Militan, savunduğu düşünce için mücadele eden kişi demektir. Devlet memuru siyasetle uğraşmaz. Valiler, kaymakamlar siyasetle uğraşmaz. Makam odasına İhvan’ın işaretini koyup fotoğraf çektirmez. Çektirirse devlet memuru değildir o.”

Kemal Kılıçdaroğlu: “Madem Z kuşağına bir şeylerin anlatılmasını istiyor... O halde Z kuşağının önünde tartışalım. Ben ne yaptım, o ne yaptı, gençlerin önünde konuşalım. Tabii kendine güveniyorsa…”

Kemal Kılıçdaroğlu: “Bu güveni nereden mi alıyorum? Bir daha altını çizeyim, çünkü verilemeyecek hiçbir hesabım yok. Ama onun çok... ‘Mal varlığını araştırırız’ dedikleri zaman tek bir cümle bile kuramadı, tık bile çıkmadı.”