Bursaspor Yönetimin Ekip Lideri Emin Adanur,Sosyal Medya Hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, Dünyanın heryerindeki BÜYÜK BURSASPORLU CAMİASI üyelerine sesleniyorum;Hepinizi çok seviyor ve saygı duyuyoruz, birlik beraberliğimizi hiçbir zaman kaybetmeyelim, birbirimize olan saygımızı-sevgimizi artırarak devam edelim.İyiki varsınız. Dost-düşman bilsinki BURSASPOR olarak artık; BİRİZ, DİRİZ, YIKILMAYACAĞIZ. Gittiğimiz heryerde tek bir cümle herşeyi özetliyor zaten; BURSASPOR SEN ÇOK YAŞA. Kampanyamız devam ediyor. İlk günden bugüne kadar BÜYÜK BURSASPOR CAMİASI elinden gelen herşeyi yaptı. Hepsinden ALLAH binlerce kez razı olsun.

Bursaspor Yönetimin Ekip Lideri Emin Adanur, Timsah Arena'nın  1 yıllığına Bir Firmaya Kiralandığını açıkladı Adanur, kiralama bedelinin  675.000 Euro olduğunu Firmayı 13 Ağustos'da açıklayacağız Stadın Adı ... Arena olacak dedi.

Bursaspor Sezon öncesi hazırlıklarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde sürdürüyor Bursaspor  takımı çalışmalarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanıyla devam etti.Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 10 dakika sürdü.Isınma hareketleriyle başlayan antrenman pas pres oyunuyla devam etti. Bursaspor son bölümde çift kale maç yapıtılar.Bursaspor'da Sakatlıkları süren İsmail Çokçalış ve Hasan Basri Ünal'ın tedavilerine devam edildi.