Bakanlıktan Mustafakemalpaşa'ya çöp kamyonu hibe edildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Mustafakemalpaşa Belediyesi temizlik filosuna son model çöp kamyonu hibe edildi.

Sıfır atık projesi kapsamında hibe edilen çöp toplama kamyonu Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri araç filosundaki yerini alındı.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Kader gayrete aşıktır derler. Biz de Mustafakemalpaşa’mıza aşığız ve attığımız ok yerine varana kadar çalışmaya devam ediyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla gerçekleştirdiğimiz görüşmeler meyvesini verdi. Temizlik aracının Sıfır Atık Projesi kapsamında bedelsiz olarak ilçeye kazandırıldığını söyleyen Başkan Kanar, Mustafakemalpaşa'mıza Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Mehmet Kanar, “Sağlıklı ve temiz bir Mustafakemalpaşa için ilk günden bu yana yanımızda olan, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'a, Bakan Yardımcımız Sn. Mehmet Emin Birpınar'a, Bakanlarımız Sn. Hakan Çavuşoğlu ve Sn. Efkan Ala'ya, İl Başkanımız Sn. Ayhan Salman'a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş'a, Milletvekilimiz Sn. Mustafa Esgin'e ve projelerimizin asıl mimarı değerli ilçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.