Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Bulaşın kolaylaştığı ortamlara bağlı olarak, vaka sayısı artıyor. Bir hafta önce 5.261 olan yeni vaka sayısı dün 7.680. Biraz daha özen bayram sevincimizi sürdürür, bayramdan sonrasını hasta geçirmemizi önler.dedi. Bakan Koca, Aydın, İzmir ve Tekirdağ maviye yaklaştı. Tedbirlere taviz vermeden uyalım. Bayramda tedbirlere uymak bayram sonrasını da bayram eder. 

Sağlık Bakanı Koca: Taraftarlarına aşı olun çağrısı yapan futbol kulüplerimize ve KULÜPLER BİRLİĞİNE TEŞEKKÜR ediyorum. Aşımızı olalım ki, tribünlere tam kadro çıkalım. Taraftar, tribünlere tam kadro çıkmalı. Kendimizi hastalıktan korumak için aşılarımızı yaptıralım. Gösterdiği hassasiyet için Fenerbahçe Spor Kulübüne teşekkür ediyorum.

Taraftar, tribünlere tam kadro çıkmalı. Kendimizi hastalıktan korumak için aşılarımızı yaptıralım. Gösterdiği hassasiyet için Galatasaray Spor Kulübüne teşekkür ediyorum.Taraftar, tribünlere tam kadro çıkmalı. Kendimizi hastalıktan korumak için aşılarımızı yaptıralım. Gösterdiği hassasiyet için Beşiktaş Spor Kulübüne teşekkür ediyorum.Taraftar, tribünlere tam kadro çıkmalı. Kendimizi hastalıktan korumak için aşılarımızı yaptıralım. Gösterdiği hassasiyet için Trabzon Spor Kulübüne teşekkür ediyorum.