Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, İzmir depremiyle ilgili açıklamada bulundu. Özdağ, “Deprem gerçeği karşısında yapılması gerekenler öncelikle ve ciddiyetle ele alınmalı, kaynaklar doğru kullanılmalı” dedi.
İzmir sallanmaya devam ediyor. Peş peşe meydana gelen depremlere bir yenisi eklendi. Son olarak 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’ne göre deprem, 12.3 km derinliğinde oldu. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ da yaşanan depremlerle ilgili konuştu.


“DEPREM BAĞIRA BAĞIRA MESAJ VERİYOR”


Özdağ, “Başta İzmirli hemşerilerim olmak üzere bölgede depremi hisseden Ege’nin tüm şehirlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah’a şükür korkulan olmadı, kötü bir haber gelmedi. Ancak depremden depreme böylesine büyük bir sorunu konuşuyor olmamız da ayrıca düşünülmesi gereken bir husus. Depremin bu ülkenin bir gerçeği olduğunu artık iyice aklımıza yerleştirmemiz ve ona göre önlemleri hızlandırmamız gerekiyor. Deprem gerçeği karşısında yapılması gerekenler öncelikle ve ciddiyetle alınmalı, kaynaklar doğru kullanılmalıdır. Aksi taktirde bağıra bağıra mesaj veren depremin en büyüğünü maalesef İstanbul’da yaşayacağız ki, bunu düşünmek bile ürkütücü. O yüzden bir an önce kısır polemikleri bir kenara bırakıp, el birliğiyle deprem konusunda ne yapabilirizi konuşmak için tüm siyasi partiler olarak harekete geçmeliyiz” ifadelerini kullandı.