Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlk Okulu'nun ihtiyaçları olan malzemeler için sosyal medyadan çağrıda bulunan Muhtar ŞAŞ Türkiye  Yardımsevenler Derneği Mudanya Şube Başkanı Nuray Uzer tarafından olumlu yanıt geldiğini ve pek çok önemli malzemenin temin edildiğini açıkladı.


Muhtar ŞAŞ Türkiye Yardımsevenler Derneği Mudanya Şube Başkanı Nuray Uzer ve ekibine teşekkür ederek "Okulumuzun acil ihtiyacı olan 250 litrelik 2 adet çöp kutusu, 11 adet 12 litrelik çöp kutuları, 5 adet geri dönüşüm kutusu ve çok önemli olan Güvenlik kıyafeti Yardımsevenler Derneği Mudanya Şubesi tarafından bağışlanmıştır. Gösterdikleri hassiyet için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Minik öğrencilerin temiz ve güvenli bir ortamda eğitimlerine devam etmesi açısından çok önemli bir katlı sunmuşlarıdır. Sağ olsunlar var olsunlar" dedi.

Okul Yönetimi yapılan bağış için tüm emeği geçenlere teşekür ederken Türkiye Yardımsevenler Derneği Mudanya Şube Başkanı Nuray Uzer Muhtar ŞAŞ'a başlatmış olduğu iyilik hareketinden ve duyarlılığından ötürü teşekkür etti.