Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bugün katıldığı Güç Sende, Senin Elinde Gençlik Çalışması’nın tanıtımında CHP’li gençlerin kendisi için hazırladığı sürprizin videosunu sosyal medya hesabında paylaştı.

Sürpriz gösteride, salonda bulunan gençlerden beşi sırayla ayağa kalkarak, “Bilmem mi? Adalet deyince yanımda sen vardın”, “Bilmem mi? İstanbul Sözleşmesi’nin yanında sen vardın”, “Bilmem mi? İşsiz ve umutsuz kalınca yanımda sen vardın”, Bilmem mi? Mülakat mağdurlarının yanında sen vardın” ve “Bilmem mi? Gençlerin yanında hep sen vardın” dedi. Salondaki gençler, daha sonra hep bir ağızdan Sefo’nun ‘Bilmem mi’ şarkısını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, paylaşımına şu notu düştü:“Bu anlar benim için sürpriz oldu. Keşke ülke gençlerinin bu kadar sorunu olmasa, gençliklerini doyasıya yaşasalar diye de düşündüm. O da olacak, o günleri de göreceğiz. Hep yanınızda olacağım, söz.”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Davası'nın yarın yapılacak duruşması öncesinde, “Hakimler hiçbir siyasi baskıya boyun eğmemeli, yargının yüzüne kara çalmamalıdır. Talimatla değil, özgür iradenizle karar verin” dedi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gezi Davası'nın karar aşamasına geldiğini anımsattı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, paylaşımında şunları kaydetti:

“Gezi’de doğayı, yaşamı, bu güzel ülkeyi savundu gençlerimiz. Şimdi onlara karşı açılan davanın karar aşamasına gelindi. Hakimler hiçbir siyasi baskıya boyun eğmemeli, yargının yüzüne kara çalmamalıdır. Talimatla değil, özgür iradenizle karar verin!”