Bursaspor Ligin on birinci haftasında Ankara Keçiörengücü galibiyetinin ardından, Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati açıklamalarda bulundu. Özcan Bizati "Gözümüze batan problemler var, onları çözmemiz gerekiyor. Belki bu tür maçlarda lazım olmayabilir ama hedefe gidilen maçlarda çıkışların çok iyi olması gerekiyor. Bursa'yı sevindirmeye devam etmek istiyoruz Bursaspor'un eşittir Bursa olduğunun farkındayız. Çalışmaya devam."ifadelerini kullandı. 

Futbolcularıyla ilgili gelen sorulara da yanıt veren teknik direktör "Takım içi kombinasyonlar önemli, oynattığım oyuncu o an için antrenmanda en iyi verimi veren oyuncudur.  Arkadan gelen oyuncu onu geçecektir, geçmek isteyecektir. Geçtiği anda formayı alacaktır.  Ama her şey antrenmanda belli olur. Oyuncularıma formayı ben vermiyorum onlar tutuyorlar. Herkesin şunu bilmesi gerekiyor. Mücadele etmediğin yerde ekmek yok. Kazanmadan harcamak yok. Kerem çok iyi oynamaya başladı. Karar verme mekanizması çok iyi. Oyun içerisinde attığı çalımlar, rakip gelirken dönüşleri hepsi çok iyi ancak üzerine koyması gerekiyor.Bizim antrenmalarımıza katılan kişinin özgüveni düşük olamaz. Düşükse dışarıda kalır. Biz onlara ekip olarak her türlü desteği veriyoruz." dedi.

Taraflarların desteğinden de çok mutlu olduğunu belirten Bizati, şu ifadeleri kullandı: "Benim burada beklentim. Şehrimiz hiçbir oyuncumuzu ayırmadan herkesi ve takımımız desteklesin. İnanılmaz bir seyircimiz var. Bu desteği verdikleri sürece bu takımın yeri burası değil. Bizim bulunduğumuz yere sağlam basmamız gerekiyor. Biz her maçı kazanmak için çıkacağız bu böyle bilinmeli."

Bursaspor Ligin 12. haftasında deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak Bursaspor takımı sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına başladı.Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati gözetimindeki antrenman 1 saat 10 dakika sürdü.Isınma koşularıyla başlayan antrenman pas pres oyunuyla devam etti.Bursaspor  son bölümde çift kale maç yaptı.

Bursaspor'da Dün oynanan Keçiörengücü maçında görev alan futbolcuları "yenileme çalışmaları" yaptı.Sakatlıkları bulunan Mehmet Erdem Uğurlu, Ramazan Keskin, Cristobal Jorquera'nın tedavileri devam ederken Furkan Emre Ünver takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bursaspor Takımı yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.